STI logo
Het bedrijfProductenOntwikkelingS2BSpare PartsAudio Tubes
  Homepage
  Nieuws
  Contact   


Wilt u de STI NIEUWSBRIEF via E-mail ontvangen? Abonneer u dan  d.m.v. een E-mail te sturen naar:
info@sti-acoustics.nl met als onderwerp: E-MAIL NIEUWSBRIEF

2022

Mei

Kustwacht Centrum Den Helder

KHMD45 V3.1  Headsetversterker

Voor de aanpassing van de Sennheiser headsets met dubbele gescheiden hoorschelpen type HMD45 en HMD46 is een nieuwe versterker ontwikkeld om het zwakke signaal van de dynamische microfoon te versterken en aan te passen op de nieuwe IPCommand ARBI turrets.

NRG Petten

Aanpassing STI TelPa op IP/analoog converter en Bosch ontruimingsversterker

De STI TelPa koppelt het VoIP telefoniesysteem met de Bosch omroep/ontruiming installatie en Spaakmelder. Om de IP omgeving aan de analoge input van de TelPa te koppelen is een Galvanische scheiding en Symmetreer adapter type S1221004 geleverd, zodat stoorsignalen worden geëlimineerd.

April

Meldkamer Politie Amsterdam Amstelland

AGC-LIM  Headsetversterker

De AGC-LIM is een Automatische volumeregeling en Limtiter die zorgt voor versterking van de zwakke 112 lijnen, gemiddelde 088 lijnen en sterke C2000 ontvangstsignalen. De dynamische regeling zorgt voor een vervormingsvrije weergave met voldoende 'Headroom'.

2020

Oktober

Nieuwe ontwikkelingen

AudioTubes EMC Netspanningsfilter

Voor de High-End audio is een zeer compact 10 ampére netspannings ontstoorfilter ontwikkeld. Dit EMC filter zorgt voor de onderdrukking van stoorsignalen vanuit (vooral) geschakelde voedingen, maar onderdrukt ook storingen vanuit het lichtnet, zodat aan de CE-eisen kan worden voldaan. Met een extra STI F-Quad kabel worden ook HF en LF magnetische stoorvelden buiten de kabel en de voeding gehouden, zodat ook een inductieve storingsoverdracht wordt vermeden.