STI logo
Het bedrijfProductenOntwikkelingS2BSpare PartsAudio Tubes
  Homepage
  Nieuws
  Contact


Telecommunicatie
Telecom Producten
Pro Audio Producten
Professioneel geluid
Audio Tubes
Hulpmiddelen Slechthorenden

   


Producten en diensten

1. TELECOMMUNICATIE
2. PROFESSIONEEL GELUID EN AKOESTIEK
3. HULPMIDDELEN AUDITIEF GEHANDICAPTEN                 

4. PRODUCTONTWIKKELING VOOR DERDEN


STI Acoustics & Engineering is lid van de AES (Audio Engineering Society)
Al vanaf 1979 is STI de expert in communicatiesystemen met een goede SPRAAKVERSTAANBAARHEID.
 
Verbale communicatie is alleen zinvol als we elkaar kunnen verstaan, zowel in directe gesprekken, via een akoestisch systeem of een (tele)communicatieverbinding. Om die reden werken wij al vanaf 1989 met adequate meetapparatuur, waaronder RaSTI- en STI-meetapparatuur om de spraakverstaanbaarheid ook objectief en volgens de geldende normen vast te kunnen stellen. 
STI realiseert projecten, geeft advies en ontwikkelt producten om dit doel na te streven.
nze activiteiten zijn als volgt onder te verdelen:
 
1. TELECOMMUNICATIE
Omdat veel telecommunicatie-apparatuur en systemen via massaproductie op de markt komt, kan het zijn dat dit niet aansluit bij de specifieke klantenwensen of dat een matige spraakverstaanbaarheid het resultaat is. Ook integratie met andere apparatuur kan vaak problemen opleveren.
STI past systemen aan, zorgt voor integratie en/of interfacing met andere systemen en levert indien nodig een maatwerkoplossing, waar dan vaak weer standaardproducten uit ontstaan. Onze apparatuur is o.a. te vinden in dealingrooms, meldkamers, call centra, verkeersposten, bewakingsloges 
 
2. PROFESSIONEEL GELUID
Het gaat hierbij vaak om vaste systemen in openbare gebouwen waarbij veel aandacht besteed wordt aan de integratie van verschillende geluidssystemen voor zowel goed- als slechthorende mensen. STI zorgt voor de realisatie van een project, waarbij het resultaat voldoet aan de klantenwens en aan de geldende wettige regels en normen.
Voor deze systemen heeft STI deels eigen apparatuur ontwikkeld onder de merknaam .W.K. en is STI daarnaast leverancier van diverse bekende merken professionele geluidsapparatuur.
 
3. HULPMIDDELEN VOOR AUDITIEF GEHANDICAPTEN
Naast onze expertise en levering van apparatuur voor RINGLEIDINGSYSTEMEN valt te denken aan:

Meetapparatuur voor de controle of keuring van ringleidingsystemen conform de Norm EN 60118-4. Telefoonhoorn versterkers: Elektrisch, Akoestisch of Inductief Maskeergeluid generatoren met ruis of natuurgeluiden voor de TINNITUS RETRAINING THERAPY
S2B-technologie om slechthorende artiesten, musici of ouderen hun muzikale gehoor (hoge tonen) terug te geven

4. PRODUCTONTWIKKELING VOOR DERDEN
De STI expertise wordt ingezet om een klantenwens te realiseren of een klantenprobleem op te lossen.
Vanaf idee, ontwerp, bouw prototype, testen, opstarten serieproductie t/m alle product-, productie- en logistieke data. STI kan hierbij leidend en/of ondersteunend werk doen.