STI logo
Het bedrijfProductenOntwikkelingS2BSpare PartsAudio Tubes
  Homepage
  Nieuws
  Contact   


S2B Sound To Bone

S2B is een technologie om slechthorende artiesten en musici, op een alternatieve wijze, weer deels de hoge tonen perceptie terug te geven. Het zijn juist de hoge tonen die door de gehoorbeschadiging niet meer worden gehoord. Dit is te wijten aan de hoge geluidsdrukken waaraan deze beroepsgroep is blootgesteld gedurende hun concerten en optredens. Het 'muzikale' gehoor verdwijnt en op den duur raakt men arbeidsongeschikt. Uit de beperkte 'Veldproef' die is gehouden, blijkt dat de techniek werkt en de testpersonen zijn zeer verrast en ook verbaasd dat ze geluiden horen die ze daarvoor nooit, of misschien vroeger hebben waargenomen. Hoortoestellen kunnen het gehoorverlies maar gedeeltelijk compenseren en missen, door hun beperkte audio gebied, vaak de muzikale kwaliteiten die nodig zijn om je in de muziekwereld staande te houden. Ook kenmerkt een hoortoestel de drager direct als SLECHTHOREND.

S2B techniek werkt buiten het normale gehoor om en is aanvullend te gebruiken in een akoestische omgeving (b.v. monitorluidsprekers), naast het normale horen, in combinatie met (draadloze) In Ear Monitor systemen of zelfs gehoorbescherming.

Wilt u meer weten over deze techniek? Neem dan contact op met de heer W.K. Verhoog, per telefoon nr. 06-25561938 of E-mail naar: wverhoog@sti-acoustics.nl